Nonnenveld 647 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 24.000 K.K.


  • Ligging: , , ,

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Heeft U wel eens het probleem ondervonden, geen parkeerplaats te hebben voor uw bezoek op het Nonnenveld / Chassé park ? ( Directe omgeving: Breda-centrum ) ?

Of misschien werkt U in het centrum van Breda en bent U op zoek naar een eigen parkeerplaats ?

Of heeft U een stalling nodig voor uw oldtimer of motorfiets ?

Daar bieden wij een passende oplossing voor !

Deze overdekte parkeerplaats in nu te koop en maakt onderdeel uit van een royale overdekte parkeergarage, gelegen aan het Chassé park. ( Breda-centrum)

Via de Nonnenveld bereikt U de overdekte parkeergarage. Middels de op afstand te bedienen elektrische roldeur heeft U toegang tot deze garage.

De roldeur om de parkeergarage te verlaten met het voertuig opent en sluit automatisch.

Deze parkeerplaats kan nuttig zijn voor de mensen woonachtig in Chassé park en natuurlijk ook voor mensen woonachtig buiten het centrum van Breda.

De koper van deze parkeerplaats wordt automatisch lid van de vereniging van eigenaren van deze parkeergarage.

De parkeerplaats maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren waardoor de opstalverzekering en het onderhoud aan de buitenzijde onder de verantwoordelijkheid van de VvE valt. De bijdrage (servicekosten) hiervoor is € 22,50 per maand.

Een bezichtiging aan deze overdekte parkeergarage met eigen parkeerplaats mag U zeker niet missen, neem daarom snel contact op met Hoi Makelaars om een afspraak in te plannen. (Bij voorkeur met email via de contact button in Funda)

Locatie:

Nonnenveld 647
4811 DT Breda, Nederland