Aankoopbegeleiding

U wilt een huis kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op u afkomen bij een huis kopen.

Met behulp van onze Hoi Makelaar in uw regio, vindt u daar een antwoord op. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker.

Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar?
Wanneer u bij de aankoop van een huis zich laat begeleiden door een eigen makelaar dan spreekt u van een aankoopmakelaar. Dit is dus niet de makelaar van het verkopende huis. Die werkt in opdracht van de verkoper. Een NVM-makelaar is bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Dit laat de NVM Erecode niet toe.

“Een NVM-makelaar is nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar”

Meer weten? Vraag vrijblijvend een gesprek aan bij één van onze Hoi Makelaars in uw regio en bepaal samen op maat of u het aankoopproces van begin tot einde laat regelen of dat u voor bepaalde delen van onze dienstverlening gaat. Op deze manier heeft u alles in eigen hand. Kijk voor de actuele nummers op “Ons Team”.

Ons Team

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op.

Recent aanbod

Beoordelingen