Mijn favorieten

Tips huis verkopen

HOI Makelaars is misschien wel niet de goedkoopste NVM internetmakelaar van Nederland. Maar zeker wel de persoonlijkste en actiefste. HOI Makelaars geeft je dan ook handige tips zodat jij zelf je huis kan verkopen! Zo sta je er met HOI Makelaars nooit alleen voor.

Voor slechts € 795,- zetten wij jouw huis op de beste websites en geniet jij van alle voordelen die een traditionele makelaar biedt. Daarnaast geven wij je waardevolle tips waarmee jij zelf jouw huis uitstekend kan verkopen.

Je verzorgt zelf de bezichtigingen

Eén van de redenen waarom HOI Makelaars lage courtagekosten rekent, is het feit dat je zelf actief betrokken bent bij de verkoop van jouw huis. Zo verricht je zelf de bezichtigingen. Dat scheelt weer de voorrijkosten en het uurloon van een dure makelaar in een duur pak. Een ander voordeel hiervan is dat je zelf bepaalt wanneer deze bezichtigingen plaatsvinden. Dit kan dus prima ’s avonds of in het weekend zijn!

Wil je liever niet de bezichtigingen verrichten? Vraag jouw HOI Makelaar dan naar de mogelijkheden, wij vinden altijd een passende oplossing.

Wij geven je waardevolle tips zodat jij je huis zelf kan verkopen

Zelf je huis verkopen? HOI Makelaars komt bij je langs voor de woningopname en geeft je naast vraagprijsadvies en verkoopstrategie ook tips over het verkoop klaar maken van jouw huis en het begeleiden van bezichtigingen. Zo sta je er nooit alleen voor en geniet je daadwerkelijk van de kennis en kunde van onze NVM makelaars.

Alvast enkele tips voor het zelf verkopen van je huis:

  • De geur van een broodje in de oven of een vers gezette koffie zorgt ervoor dat de kandidaat kopers zich meteen thuis voelen;
  • Zelf je huis verkopen? Zorg dan altijd voor een opgeruimd interieur en voldoende licht in de kamers, niet alleen voor de foto’s maar ook bij de bezichtigingen;
  • Bloemen op tafel geven kleur en sfeer in je huis, dit wordt ook opgemerkt door kandidaat kopers. 

Zeg het reguliere makelaar tarief vaarwel, zet zelf jouw Huis Op Internet via HOI Makelaars en profiteer van de lage courtage. Meld je meteen aan, vraag de informatiebrochure aan of neem contact op als je nog niet helemaal overtuigd bent dat je zelf je huis kan verkopen.