Verkoop van uw woning

Onze plaatselijke vertegenwoordiger in uw regio komt graag met u in contact om alle verkoopmogelijkheden rondom uw woning te bespreken en samen met u een op maat gemaakte dienstverlening samen te stellen. Op deze manier heeft u alles in eigen hand.

Uiteraard heeft u via Hoi Makelaars de mogelijkheid het maximale uit Funda en daarmee uw verkooppresentatie te halen, om zo onder andere tot de optimale opbrengst te komen. De tools die daarvoor nodig zijn variëren natuurlijk. Hieronder treft u een greep uit de mogelijkheden, welke u samen met onze vertegenwoordiger op maat kunt samenstellen:
– een digitale magazine van uw woning;
– professionele fotografie;
– een daadwerkelijke video en geen slideshow;
– 360 graden foto’s en virtuele bezichtiging;
– interactieve plattegronden, waarmee de kijker de woning al met zijn ‘eigen’ meubels in kan richten;
– professionele tekstuele beschrijving van uw woning.

Uw woning op sociale media

Sociale netwerken als Facebook, Twitter, Instagram en YouTube zijn niet meer weg te denken als het gaat om het bereiken van de toekomstige koper van uw woning. Wij weten hoe wij de moderne media effectief voor u kunnen laten werken en wij helpen u ermee op weg als u er zelf niet zo handig mee bent.

24/7

De drijvende krachten van Hoi Makelaars staan altijd voor u klaar. De backoffice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. ’s Avonds of in het weekend bezichtigen of een intake plannen? Geen probleem! Telefonisch zijn onze vertegenwoordigers in principe 24/7 bereikbaar. Kijk voor de actuele nummers op “Ons Team”.

Ons Team

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op.

Recent aanbod

Beoordelingen