Mijn favorieten

Extra mogelijkheden rond de verkoop van uw woning.

Opties
Prijzen
Professionele fotoreportage.
In overleg met uw persoonlijke makelaar.
Bouwkundige keuring.
NVM Huisgarantie.
NVM Rechtsbijstandsverzekering.
Verkoopstyling.
Tophuis op funda.
360º foto’s op funda plaatsen.
Transport bij de notaris.
Plattegronden.
Eindinspectie.
Heeft u andere wensen rondom de verkoop van uw woning welke hier niet worden vermeld? Geen zorgen, bespreek deze dan samen met uw HOI Makelaar om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Informatie extra opties.
 
Professionele fotoreportage:
HOI Makelaars werkt samen met een topbedrijf op het gebied van onroerend goed fotografie. Er wordt een fraaie fotoreportage van je huis gemaakt. Door verhoogde attentiewaarde krijg je nog meer kijkers binnen.
 
Bouwkundige Keuring:
Als u een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren voordat het huis in de verkoop komt, zorgt HOI Makelaars ervoor dat een erkend bedrijf dat voor u doet. Op basis van het rapport kunt u eventueel een NVM Huisgarantie afsluiten. Daarmee ben je beschermd tegen verborgen gebreken.
 
NVM Huisgarantie:
Wie een woning koopt, zit niet te wachten op onverwachte tegenvallers. Toch kan iets dat aan de oppervlakte niet te zien was, bij nader inzien een flink mankement blijken te zijn. Voorkom dergelijke financiële tegenvallers. Met de NVM Huisgarantie bent u voor maximaal 12 maanden verzekerd tegen eventuele verborgen gebreken. En dat is wel zo’n veilig gevoel. Premie € 450,- tot € 750,- afhankelijk van de herbouwwaarde.
De voordelen van de NVM Huisgarantie:
• verkleint het financiële risico van verborgen gebreken;
• verzekert tegen mechanische èn bouwkundige verborgen gebreken;
• biedt dankzij de keuring vooraf een volledig inzicht in de bouwkundige staat van uw woning
• vereist slechts een éénmalige premie + kosten van de bouwkundige keuring
• biedt meer veiligheid bij de koop van uw nieuwe huis: u weet wat u koopt!
 
 
NVM Rechtsbijstandsverzekering:
HOI Makelaars biedt u een extra service: de NVM Rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering zorgt bij geschillen tussen woningkoper en -verkoper voor gratis juridische hulp. Deze verzekering is ontwikkeld voor kopers en verkopers van particuliere woningen en voor personen die grond kopen met de bedoeling er een particuliere woning op te bouwen. Uniek aan deze verzekering: u heeft geen wachttijd van drie maanden voordat de dekking ingaat. En dat is belangrijk. Juridische kwesties bij de verkoop of aankoop van een huis spelen zich namelijk vaak binnen drie maanden af.
 
Verkoopstyling:
Een professionele binnenhuisarchitect/styliste geeft advies om uw huis verkoopklaar te maken. De uitvoering is aan jou!
 
Tophuis op funda:
Een podiumplaats voor je huis? Als Tophuis staat jouw huis altijd boven aan de resultaatlijst op funda. funda levert deze dienst een maand lang.
 
360° foto’s op funda plaatsen:
Je huis nog aantrekkelijker presenteren op funda met 360? fotografie. (Fotografie niet inbegrepen. Vraag hiervoor de mogelijkheden bij de optie professionele fotografie.)
 
Geprinte brochure:
HOI Makelaars levert u een geprinte kleuren brochure.
De kosten bedragen € 15,- per exemplaar, € 60,- voor 5 exemplaren en € 100,- voor 10 exemplaren.
 
Digitaal dossier:
Via de website van HOI Makelaars kan u inloggen in uw eigen digitale dossier. Daarin kan u gegevens terugvinden over uw huis, agenda afspraken, bezichtigingen en onderhandelingen. Zo heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de status en voortgang van de verkoop.
Super handig!
 
Statistieken:
Elke week krijg je per e-mail een overzicht van het aantal keren dat jouw huis op funda is gevonden en bekeken.
 
Transport bij de notaris:
Op de dag van de overdracht zorgt de notaris ervoor dat de juridische eigendom wordt overgedragen. Uw HOI Makelaar controleert voor u de akte van levering en nota van afrekening. Op deze manier heeft u tot het laatste traject van het aankoopproces en daarna geen zorgen.
 
Plattegronden:
Wilt u in de brochure professionele plattegronden, mail ons dan een tekening van de indeling van de woning en wij verzorgen de plattegronden voor in de brochure.
  
Eindinspectie:
Voordat er wordt getekend bij de notaris, verricht uw HOI Makelaar samen met u en de kopende partij nog een eindinspectie. Mochten er problemen ontstaan, dan lost uw HOI Makelaar die voor u op.