Mijn favorieten

Zelf je huis verkopen, samen met de kracht van een NVM internetmakelaar en Funda. Dat is HOI Makelaars!

 

Met HOI Makelaars bespaar je op jouw makelaarskosten!
Voor een vaste lage courtage heb je jouw eigen internetmakelaar in de hand.

Huis Op Internet Pakket € 795,- inclusief BTW

  • Jouw woning prominent op Funda
  • De kwaliteit van een NVM makelaar
  • Zelf actief betrokken bij de verkoop
  • Vast bedrag van € 795,- incl. BTW
Voor een lage courtage van € 795,- staat jouw huis uitgebreid en onbeperkt op funda, begeleid HOI Makelaars de onderhandelingen en maken wij de schriftelijke koopakte op. Zelf ben je actief betrokken bij de verkoop van jouw huis. Je zorgt voor foto's, teksten en verricht de bezichtigingen met de kandidaat kopers.

Meld je huis nu aan met dit pakket en vul het aan naar je eigen wens door jouw extra opties aan te geven in de opmerkingen!Alle
Voordelen op een rij:

Persoonlijke verkoopstrategie
Zelf actief betrokken bij de verkoop
Bereik alle kopers
De perfecte bezichtiging
Alles voor maar 795,-
 
Persoonlijke verkoopstrategie
HOI Makelaars start met een heldere plan van aanpak. jouw makelaar bespreekt samen met jou de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Klaar voor de start!
 
Zelf actief betrokken
Bij HOI Makelaars ben jij de bestuurder over de verkoop van jouw huis. Via je eigen persoonlijke pagina blijf je 24/7 up-to-date over alle zaken rondom de verkoop van jouw huis. Daarnaast geniet je volledig van onze backoffice welke je via telefoon, sms en e-mail op de hoogte houdt van alle belangrijke ontwikkelingen.
 
Bereik alle kopers
Door jouw huis via ons Huis-Op-Internet pakket te verkopen, verkoop je zelf waarbij jouw huis prominent en onbeperkt op de nummer 1 huizensite van Nederland (Funda) geplaatst wordt. Daarnaast informeren wij alle woningzoekenden ingeschreven bij HOI Makelaars en andere makelaars in jouw regio en daarbuiten, die overeenkomen met de kenmerken van jouw huis. Met ons als jou internetmakelaar bereik je alle kopers en woningzoekende, om tot een succesvolle en snelle verkoop van jouw huis te komen.
 
De perfecte bezichtiging
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kopers het liefst door de verkoper rondgeleid wil worden! Jij weet namelijk alles van jouw huis en buurt en kunt dit daarom veel persoonlijker vertellen dan een makelaar. Je plant zelf de bezichtiging in wanneer het jou en de potentiële koper uitkomt. Of dat nu overdag, in de avond of het weekend is.

Wil je liever niet zelf de bezichtigingen verzorgen? Geen zorgen, vraag HOI Makelaars naar de mogelijkheden. Gratis informatiegesprek.
 
Alles voor maar € 795,- incl. BTW
Door jouw actieve rol bij de verkoop van jouw huis bespaar je aanzienlijk op jouw makelaarskosten. Omdat wij samen de taken verdelen en jij het leukste deel van het verkoopproces zelf doet, kunnen wij onze diensten voor een vaste en lage courtage van € 795,- inclusief BTW aanbieden. Hierdoor bespaar je niet alleen al snel duizenden euro's, maar geniet je voornamelijk van jouw eigen NVM internetmakelaar, en alle voordelen van Funda!

Heb je nog een vraag of wil je graag persoonlijk contact? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan!