Mijn favorieten

Hoe werkt HOI Makelaars?

Woningtaxatie en presentatie
Onze lokale NVM makelaar komt persoonlijk bij u langs voor de woningopname. Hij brengt uw woning in kaart en bespreekt samen met u hoe u het beste de teksten kunt opmaken en hoe u de foto's kunt maken. Tevens kunt u samen met uw HOI Makelaar bespreken wat alle mogelijkheden zijn rondom de verkoop van uw woning. Wilt u bijvoorbeeld liever niet zelf de bezichtigingen verrichten? Geef dit dan door aan uw HOI Makelaar. Onze HOI Makelaar zal vervolgens samen met u gaan kijken naar een passende oplossing.

Hulp nodig bij uw woningpresentatie? Vraag HOI Makelaars naar de mogelijkheden.

Verkoopstrategie en publicatie
Uw HOI Makelaar bespreekt met u de verkoopverwachtingen, vraagprijsstrategie en de inzet van promotiemiddelen. Als u alle teksten en foto's heeft opgestuurd maakt onze binnendienst voor u de presentatie verder compleet en staat u binnen 3 werkdagen uitgebreid op funda. Uw woning wordt prominent op funda en HOI Makelaars gepresenteerd en verder onder de aandacht gebracht door inzet van het 'TE KOOP' bord, NVM zoekersbestand, woningbrochure, sociale media en buurtmailing.

Bezichtigingen en biedingen
Een geïnteresseerde vraagt telefonisch of via onze website een bezichtiging aan. Uw HOI Makelaar stelt u direct op de hoogte via e-mail, sms en telefonisch. U plant de bezichtiging in wanneer het u en de geïnteresseerde uitkomt. Heeft u afgesproken dat uw HOI Makelaar voor u de bezichtigingen zal verrichten? Dan zal onze HOI Makelaar met u en de geïnteresseerde een geschikte datum en tijd afstemmen en vervolgens de bezichtiging verrichten met de kandidaat-koper. Uw HOI Makelaar voert vervolgens namens u de onderhandelingen.

Liever niet zelf de bezichtigingen verzorgen? Vraag HOI Makelaars naar de mogelijkheden.

Uw huis verkocht!
Zodra er overeenstemming is bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden, stelt HOI Makelaars binnen 3 werkdagen de koopovereenkomst op om de gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen. Uw huis is verkocht!Wilt u liever eerst persoonlijk contact? Vraag dan hier een gratis informatiegesprek aan!